COMENZI TELEFONICE:0769 083 301PROGRAM:Luni – Joi: 9:00 – 20:00| Vineri: 9:00 – 16:00

Uleiuri Esentiale (uz extern)

  • Showing 1–12 of 26 results

74.00 lei

Loțiunea cu Uleiuri Esențiale si Uleiuri Vegetale Bio, conferă strălucire si menține sănătatea unghiilor. Uleiurile Vegetale din Sâmbure de caisă si Sunătoare hrănesc unghiile si le redau sănătatea, făcându-le mai rezistente. Conține Uleiuri Esențiale 100% Bio de: Palmarosa, Lemongrass, Niaouli,Levănțică, Citronela, Cuișoare, Katrafay care lupta cu succes impotriva fungilor si Uleiuri Vegetale din Sâmbure de caisă si de Sunătoare care hranesc unghia si o protejeaza.

Oferta
140.00 lei

Aceste doua produse va ofera protectie garantata impotriva intepaturilor de tantari.( Europeni, tropicali, inclusiv tantarul tigru.)  Spray-ul va protejeaza zona corpului acoperita de haine si capul iar roll-on-ul va protejeaza zonele expuse. Pot fi folosite chiar si de copiii mici si femeile insarcinate incepand cu luna a patra de sarcina.

76.00 lei

Lotiune de corp cu uleiuri esentiale Bio, care tine la distanta tantarii din Europa si din zonele tropicale( Inclusiv tantarul Tigru). Are o eficacitate garantata de 7 ore. Poate fi folosit la copii de la 3 ani si adulti. Contine uleiuri esentiale de Citronela, Geranium, Lavanda si Eucalipt. Patrunde rapid in piele, oferind o senzatie de catifelarenon-grasa. Poate fi folosit si de femeile insarcinate, incepand cu luna a patra de sarcina. Se recomanda impreuna cu Spray-ul pentru haine si par impotriva tantarilor din aceeasi gama.

1 2 3