theraphy

Aroma Force

Despre noi

Din dorința de a aduce pe piața românească uleiuri esențiale și vegetale de talie europeană, a căror calitate este certificată de Laboratoare din Belgia și Germania, AromaForce SRL devine singurul importator autorizat al produselor Pranarom – Belgia. În prezent importăm uleiuri esențiale și vegetale, difuzoare cu ultra sunete și alte produse pe bază de uleiuri esențiale marca Pranarom.

Laboratoarele Pranarom au fost înființate în 1991, sub îndrumarea lui Dominique Baudoux, farmacist de profesie, pasionat de Aromoterapie.
Compania s-a dezvoltat rapid, în prezent numărând trei filiale comerciale în: Franța, Spania și Italia.

Cele două laboratoare de producție care se găsesc în Belgia la Ghislenghien și Vielsalm, exportă produsele proprii în 30 de țări, cu peste 13.000 de puncte de desfacere în farmacii și magazine de specialitate. Dincolo de aceste cifre, Pranarom se bucură de încrederea milioanelor de consumatori din întreaga lume.

Pranarom rămâne un nume de referință în Aromoterapie pe plan mondial, grație profesionalismului și rigurozității științifice cu care este realizat fiecare produs marca Pranarom.

Ca să aveți certitudinea că aceste produse sunt potrivite consumului uman, au fost notificate în România la Institutul de Bioresurse Alimetare București, ca și suplimente alimentare. Faptul acesta vă oferă siguranță în folosirea internă, externă dar și în difuzie.

Ce spun clienții despre produsele Pranarom?