COMENZI TELEFONICE:0769 083 301PROGRAM:Luni – Joi: 9:00 – 20:00| Vineri: 9:00 – 16:00

Ulei Esențial Pranarom de Mentă

86.00 lei

Proprietățile Uleiului Esențial de Mentă sunt multe si variate deoarece este una dintre puținele plante ale cărei calități terapeutice se regăsesc 100% după distilare, în Uleiul Esențial de Mentă.

- +
Share:

Cantitate: 10 ml.
Supliment Alimentar!

Denumire științifică: Mentha piperita.

Metoda de obținere: distilarea frunzelor în luna Iunie, înainte de înflorirea plantei.

Istoria folosirii acestei plante este la fel de veche ca si cea a omului. Urmele folosirii ei au fost găsite în vechile morminte egiptene. În zilele noastre este folosită pe scară largă în industria alimentară, cosmetică și farmaceutică. Proprietățile Uleiului Esențial de Mentă sunt multe si variate deoarece este una dintre puținele plante ale cărei calități terapeutice se regăsesc 100% după distilare, în Uleiul Esențial de Mentă.

Proprietăți:

Puternic calmant al durerilor; Decongestionează ficatul; Reface celulele hepatice; Detoxifiant puternic datorită drenajului hepatic si renal pe care îl realizează; Stimulează pancreasul; Antivomitiv; Digestiv; Antispastic; Antiinfecțios; Antibacterian; Antiseptic general, dar mai ales intestinal; Decongestionant nazal; Reduce inflamația de la nivelul prostatei, intestinelor si rinichiului; Calmează mâncărimile, Antiviral, Antiparazitar, Calmant, Răcăritor, Reglează temperature corpului; Reglează ritmul cardiac; Reduce febra; Îndepărtează țânțarii; Tonic nervos si sexual; Reglează hormonal; Puternic aliat al mămicilor care au născut, în perioada “furiei laptelui” împiedicând congestia sânilor si în momentul opririi alăptării; Indicat si în perioadele de ușoară depresie de după nastere; Îmbunătățeste performanțele sportive; Ajută la topirea țesutului adipos – aliatul celor care vor să slăbească; Luptă împotriva transpirație excesive.

Mod de utilizare:
Intern: 2 picături de 3 ori/zi, diluat în Ulei Vegetal, miere.
Extern: cu prudență, diluat în Ulei Vegetal.
Difuzie: 5 picături în difuzorul cu ultrasunete.

Atenționări:

În doze mici, Uleiul de Mentă este benefic si relaxant, dar dacă se depăsesc dozele recomandate devine un adevărat drog.
Este un ulei toxic pentru bebelusi chiar si în uz extern.
Contraindicat femeilor însărcinate. Poate fi toxic pentru persoanele în vârstă.
Poate provoca iritații ale pielii. Dacă acest Ulei Esențial pătrunde accidental în ochi, stergeți bine ochiul cu Ulei Vegetal, nu cu apă.
A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
Utilizarea suplimentelor alimentare nu înlocuieste o dietă echilibrată si un stil de viață sănătos.
A se păstra în ambalajul original, la temperatura camerei, la loc uscat si ferit de lumina directă a soarelui.
Lot numar: vezi ambalaj.
A se folosi de preferință, înainte de: vezi ambalaj.

Bine de stiut: dacă aveți de făcut un drum lung cu mașina, folosiți 1 picătură din acest ulei sub limbă, pentru cresterea vigilenței în timpul condusului.

Producător

Pranarom Internațional – Belgia

Distribuitor

SC AROMAFORCE SRL Bucuresti, str. Constructorilor, nr 10, Bl.G9, Ap.36, sect.6

Cantitate

10ml