COMENZI TELEFONICE:0769 083 301PROGRAM:Luni – Joi: 9:00 – 20:00| Vineri: 9:00 – 16:00

Oferta

Ulei Esențial Pranarom de Vanilie

98.00 lei

Celebra pentru aroma inconfundabilă, Vanilia este o liană din familia orhideelor, originară din Mexic. În trecut era folosită de către Azteci si Mayași in băaturile pe bază de cacao. Timp de 2 secole s-a încercat plantarea Vaniliei și în alte zone ale Globului dar nu s-a reușit decât în momentul descoperirii amănuntelor legate de polenizarea acestei plante.

- +
Share:

Cantitate: 5ml.

Produs pentru aplicari externe.

Denumire științifică: Vanilia fragrans.

Celebra pentru aroma inconfundabilă, Vanilia este o liană din familia orhideelor, originară din Mexic. În trecut era folosită de către Azteci si Mayași in băaturile pe bază de cacao. Timp de 2 secole s-a încercat plantarea Vaniliei și în alte zone ale Globului dar nu s-a reușit decât în momentul descoperirii amănuntelor legate de polenizarea acestei plante. Primele zone în care s-a reușit înființarea de noi culturi de Vanilie, au fost: Reunion si Madagascar. Uleiul esential de Vanilie se obține prin extragerea cu alcool a uleiului rășinos provenit din pastăile necoapte( verzi) de Vanilie. Acestea se pun la uscat , sunt măcinate și se pun la macerat in alcool etilic. Se lasă la decantat, se filtrează, alcolul se evapora si rămâne oleorezina de absolută de Vanilie. Este un ulei al stării de bine, al înfrumusețării. Are proprietăți calmante, și relaxante. Este benefic pentru piele, contribuie la regenerarea tenului.

Mod de folosire: 

Doar extern: diluat intr-o mare cantitate de APĂ, nu de ulei vegetal.

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna copiilor, Pentru femeile însărcinate, cele care alăptează si copiii pâna la 3 ani: numai cu acordul medicului.

Producător

Pranarom Internațional – Belgia

Distribuitor

SC AROMAFORCE SRL Bucuresti, str. Constructorilor, nr 10, Bl.G9, Ap.36, sect.6

Cantitate

5ml