Articole

Remediu pentru insomnie cu uleiuri esențiale


În sprijinul celor care se confruntă cu tulburări de somn, propunem un remediu pe bază de uleiuri esențiale. Cele mai multe cazuri de insomnie au legătură cu schimbările survenite odată cu sosirea primăverii și a trecerii la orarul de vară. În această perioadă, o parte dintre noi ne confruntăm cu o ușoară perturbare a somnului, bioritmul fiind afectat, necesitând astfel un timp de acomodare cu ora de vară. Ce este de făcut în această situație?

Pregătește singură un amestec de uleiuri esențiale, pe care îl poți dispersa în cameră cu ajutorul unui flacon-spray. Avem mai jos o combinație de uleiuri pe care le poți folosi pentru utilizarea sub formă de spray.

Într-un flacon-spray amestecă 10 picături ulei esențial de geranium, 3 picături ulei esențial de lămâie verde ( Lime) sau portocală dulce, 45 ml. hidrolat de mușețel (dacă nu ai hidrolat de mușețel, poți folosi 10 picături de ulei esențial de mușețel), 45 ml. alcool de 90⁰. Amestecă energic această combinație înainte de a vaporiza de câteva ori perna pe care te odihnești.

Dacă cel care este greu de adormit este copilașul tău, pe site-ul nostru: www.aromaforce.ro, vei găsi un amestec de uleiuri special pentru copii, ce poate fi folosit în același mod, sau în difuzorul cu ultrasunete. Produsul este marca Pranarom, Belgia, lider european în producerea de uleiuri esențiale și vegetale, dar și de produse pe bază de uleiuri esențiale. Produsele marca Pranarom au aprobare de punere pe piață și sunt certificate în România de Institutul de Bioresurse Alimentare, București. Majoritatea acestor produse au aplicabilitate și în uzul intern. Te așteptăm să te convingi de calitatea produselor pe care le poți găsi în exclusivitate pe site-ul nostru, dar și în magazine naturiste din : București, Ploiești, Brașov, Sibiu, Deva, Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *