Articole

Rețetă de comprimate aromatice pentru digestie ușoară

Câți dintre noi nu am simțit povara ce urmează unei mese copioase. Gasim în farmacii diverse pastile cu efecte imediate în sprijinirea digestiei. Daca vrei să încerci un remediu natural îți recomandăm un alt tip de „pastile” pregătite acasă, care conțin uleiuri esențiale de mentă și lămâie ce te pot scuti de disconfortul gastric oferindu-ți ca bonus și o respirație plăcut mirositoare.

Ingrediente necesare pentru prepararea comprimatelor gastrice:

Prepararea comprimatelor gastrice:

Dizolvă  mierea  în cantitatea de apă indicată, apoi adaugă argilă și amestecă totul cu lingura de lemn, până obții o pastă ușor de modelat, apoi adaugă uleiurile esențiale de mentă și lămâie. După ce ai omogenizat bine, întinde pasta cu ajutorul sucitorului, până obții o foaie de 3 mm grosime. Cu ajutorul capacului de sticlă vei decupa pasta obținută în mici pastile pe care le vei pune la uscat pe hârtie de copt, într-un loc ferit de umezeală.

Timpul necesar de uscare: 3 zile. Depozitează-le în cutia metalică, după ce ai așezat în ea un șervețel care să mențină pastilele uscate.

IMPORTANT: folosește doar uleiuri esențiale pentru uz intern care sunt sigure pentru consum. Le poți regăsi pe site-ul nostru: www.aromaforce.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *